Az egyszerűsített honosítási eljárásról szóló honlap indult; a http://www.allampolgarsag.gov.hu/ címen elérhető oldalon az állampolgárság megszerzésével kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, szabályokat gyűjtötték össze.

2011. július 7., csütörtök

Kohn-Bendit, a bandita




Az egykori franciaországi diáklázadások és egyéb gazemberségek szellemi vezérének, a hirtelenvörös hajú banditának, bizonyos Kohn Banditnek a dolgairól lenne szó. Ez az állat – a „zöldek” képviseletében – már évek óta Magyarország ellen apellál, és üvöltözik Brüsszelben. Ha visszagondolunk az egykori párizsi és franciaországi diáklázadásokra – ezek kormányt és köztársasági elnököt döntöttek meg –, ennek a baromnak az okozott károk mián hatvankét halálos ítéletet és ötvenezer év fegyházat kellett volna ítélni. Nem kapott semmit a rablóvezér, aki az egész gyalázatos akciót szervezte, hogy égett fél Párizs, sőt az ultravörösből zölddé vált gnóm nagy európai „parlamenter” lett.

Ő Kohn, a bandita, ez a vörös hajú szélhámos, ki újabban Magyarország specialistájává nőtte ki magát a tisztes társaságban, s anyaországunkat ott pocskondiázza, ahol csak lehet. Nem merem leírni a „nacionáléját”, mert engem akkor Jeruzsálemben és Lipótvárosban halállistára tesznek, tudván, hogy nem értek egyet Joáv Blumek és egyéb nemzetközi szélhámosok pannóniai terjeszkedéseivel. Egy dolgot viszont nyugodtan és lelkiismeretem békéjével kimondhatok: ezek a semmirekellők az elrabolt magyar milliárdokból kapják a „tiszteletdíjat”, s ilyen ocsmány embereknek nincs keresnivalójuk az Európai Parlamentben!

Sem vörösként, sem zöldként, sem liberálisként, semmiképpen. Menjenek oda, ahol a gát szakad, s meccseljenek a „filiszteusokkal”. Az az ő dolguk, hiszen van országuk. Hagyják békén Európát, Amerikát, Ázsiát, védjék a sajátjukat, amelyre annyira áhítoztak.

Visszatérek a dolgok gyökeréhez: ezek a senkik Magyarországról szerzik be a puskaport, magyarországi gazemberek pénzén üvöltöznek, szövegelnek, s amíg a magyar állam nem számol le saját országárulóival, komcsi és idegen érdekeket szolgáló bitangjaival, addig a dolog nem is fog változni.

Az Európai Tanács, az Európai Parlament, mindenféle kontinentális sóhivatal kiválónak minősítette a félesztendős magyar elnökséget, de nem így az országáruló szocialisták (komcsik), a liberálisok, a semmipolitikusok (LMP), s összefogva európai cimboráikkal, megpróbálják megakadályozni Magyarország keserves felemelkedését. Nem fog menni, Kohn banditáéknak!

Nincsenek megjegyzések: