Az egyszerűsített honosítási eljárásról szóló honlap indult; a http://www.allampolgarsag.gov.hu/ címen elérhető oldalon az állampolgárság megszerzésével kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, szabályokat gyűjtötték össze.

2009. október 9., péntek

Ismét pályázik a Hot Bird-díjra a Duna Televízió



A duplán Hot Bird-díjas Duna Televízió idén is esélyes a velencei tévés kitüntetésre: a nemzetközi zsűri beválasztotta a Nemzeti Ablak kategóriában közel 150 tévécsatorna közül a három legjobb közé.

A Duna Televízió 2006-ban és 2008-ban már sikert aratott Velencében: a közszolgálati adó kapta a legtöbb nézői voksot 17 európai ország mintegy 140 tévé-csatornája közül. Nemzetközi hírű intézményünket a zsűri ebben az évben is a kitüntetésre jelölte: közel 150 európai csatorna közül a Duna Televíziót beválasztották a három legjobb közé a Nemzeti Ablak kategóriában. Ugyanakkor a Közönségdíjért is versenybe szállt Magyarország egyetlen olyan műholdas adója, amely öt kontinens nézőközönségét szolgálja.

A Nemzeti Ablak kategóriában a nemzetközi zsűri ítélkezik, a Közönségdíj viszont a Duna TV hűséges nézőin múlik: a Nemzeti Ablak (National Window) kategórára ITT:http://www.hotbirdtvawards.com/pca/voting_1.php lehet szavazni. A nézők 2009. november 12-ig a világból bárhonnan szavazhatnak.

A műholdas televíziók versenyének legjobbjait 2009. november 20-án, a Hot Bird Awards díjkiosztó gáláján, Velencében hirdetik ki.

Nincsenek megjegyzések: